HIGHLIGHTS

Apik banget kondisioner

Wis nggunakake iki balm lan padha banget davolno ora nyana yen balm iku dadi perlu lan poleznym.Iki balm mbantu kula ing macem-macem kahanan sing digandhengake karo sirah,irung mampet.Bubar,aku nggawa liyane balm banget padha kanggo iki,nanging iki balm biru ing werna.Kang wis padha komposisi lan iku uga mbantu,saka ndhuwur "masalah",nanging iki balm bisa digunakake kanggo gerakan penyakit ing ...